BLOG


Ingatlankiadással kapcsolatos aktuális tanácsok, trendek

Lakások berendezése

A legjobban felszerelt ingatlanok egyértelműen a legkelendőbbek a piacon. Ezért érdemes a rövid távú lakáskiadásnál ezt a szempontot figyelembe venni. Ha a vendégek véleménye jó, elégedettek a szolgáltatás minőségével a következő nyarak során már visszajáró vendégeket fogadhatunk!

Néhány hasznos dolog a lakásban:

Mindig, ha egy szolgáltatáson, jelen esetben a rövid távú ingatlankiadásra szánt lakás felszereltségén elmélkedsz, nézd a vendég szemszögéből, mi lehet praktikus számukra. A következőkben pár tippet, tanácsot osztunk meg Veletek a témával kapcsolatban. Vannak rövid távú lakásbérlők, akik szeretnek egy vacsorához, mozihoz elegánsan felöltözni, illetve vendégek akik hosszú utazást követően érkeznek meg Siófokra. Számukra nagy örömet jelent, ha gyűrött ruháikat ki tudják vasalni, ezét célszerű az ingatlant vasalóval és egy vasalódeszkával felszerelni. Példaként felhozható még a hajszárító, mely a hölgyeknek, illetve gyerekes családoknak egész biztos hasznos lesz, hisz nem foglalja a helyet a bőröndjükben.

Másik fontos tartozék egy szárító, amit a lakásban vagy az erkélyen elhelyezhet a vendég, amire a nedves ruhákat kiteríthetik. Fontos, hogy a mosdóban legyen WC-papír, WC kefe és kéztörlő. A konyhában, az alapfelszereléseken túl, jól jön egy vízforraló, egy kávéfőző vagy épp egy kenyérpirító. Mindig legyen a konyhapult letakarítására alkalmas rongy és papír. A magasabb kiadási kategóriába szánt lakásokban célszerű, hogy legyen mosogatógép, kapszulás kávéfőző, illetve filteres tea. A fürdőszobában törölköző, sampon és tusfürdő.

Igény esetén, a MyFlat Balaton csapata -teljes körű menedzsment szolgáltatása révén- felkészíti az apartmant az érkező vendégek számára, feltöltjük a raktárakat, illetve a fürdőszoba kellékeket. Figyeljük a kávékapszulák, teák és mosogatógép tabletták fogyását. Elintézzük továbbá a textíliák szállítását és mosatását egyaránt. Prémium partnerünk tisztává és illatossá varázsolja az ágyneműket, mely további plusz pont a vendégeknél.

Röviden összefoglalva kijelenthetjük, hogy rövid távú lakáskiadás esetén érdemes nagy hangsúlyt fektetni ingatlanunk felszerelésére és állapotára. Általában ezeket az ingatlanokat gyorsabban és nagyobb haszonnal lehet értékesíteni Siófokon a nyaralni szándékozók számára. A vendégek elégedettsége a hosszú távú céljainkat szolgálja, így plusz ráfordításaink többszörösen megtérülnek a jövőben.

A mi Csapatunkkal ingatlanod szakértő kezekben lesz!

  • Van még kérdésed a témával kapcsolatban?
  • Bizonytalan vagy a rövid távú lakáskiadássa Siófokon?

MyFlat Balaton, Velünk az ingatlankiadás tökéletesen fog működni az elejétől a végéig!

Kiadó lakások menedzselése során rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, ezért biztos tudunk olyan megoldást javasolni, amire te nem is gondoltál, hogy együtt hatékonyabb tudjuk kiadni rövid távon lakásodat.